Nieuwsbrief

Thees

Er is 1 product.
Thees

Hier vindt u de lekkerste thees!

Subcategorieën

 • Witte thee

  Witte thee is een licht geoxideerde thee. Enkel en alleen de topjes van de theeplant worden éénmaal per jaar geplukt, en dat maakt van witte thee een specialiteit. Witte thee staat ook bekend om zijn grote hoeveelheid antioxidanten.

 • Zwarte thee

  Zwarte thee is een verscheidenheid aan thee dat meer geoxideerd is. Deze thee is over het algemeen sterker van smaak en bevat meer cafeïne dan de andere thees, maar nog steeds lager dan in koffie.

 • Groene thee

  Voor een goede groene thee worden het topje en de eerste twee blaadjes daaronder geplukt. Er is geen sprake van oxidatie bij het verwerkingsproces zodat de typische kleur, parfum en al de heilzame stoffen bewaard blijven

 • Rooibos & Honeybush

  Rooibosthee en aanverwanten zijn gezonde kruidenthees uit Zuid-Afrika en zitten vol vitaminen, mineralen, plantaardige eiwitten en een grote hoeveelheid antioxidanten. Je hebt dus niet alleen een lekkere, maar ook gezonde thee zonder cafeïne.

 • Thee met Jasmijn

  Jasmijnthee wordt gemaakt met een aantal verschillende Chinese thees als basis en goed gemengd met de geur van de jasmijnbloesems. Voor de productie van Chinese jasmijnthee worden de bloemen vermengd met de groene theebladeren. Vaak is er 10kg jasmijn nodig voor ongeveer één kilo thee.

 • Oolong thee

  Oolong thee is half gefermenteerde thee, kan variëren van 8-85% fermentatie, afhankelijk van soort en productiestijl. De smaak ligt tussen groene en zwarte thee.

 • Thee met natuurlijke aroma's

  Gearomatiseerde thee is groene, oolong of zwarte thee die na bewerking vermengd wordt met kruiden, specerijen, bloemblaadjes, natuurlijke smaakstoffen of etherische vruchtenolie. Eén van de meest bekende aromatische thees is Earl Grey thee.

 • Pu Ehr

  Pu Ehr is een donkere Chinese thee waarbij de smaak en aroma verbeteren met de leeftijd van de thee en daarom een favoriet bij verzamelaars en investeerders. Niet te vergelijken met de gewone zwarte thee. Pu Ehr is een zeer heilzame thee, een echte anti-aging en ondersteunt de vetverbranding.

  Tip: Voeg een blokje gember toe om een dubbele heilzame werking te verkrijgen!

 • Speciale thee

  Deze speciale thees zijn uiterst geschikt bij je favoriete dessert!

 • Infusies

  Een infusie is het aftreksel van een plant of plantenonderdeel. Er wordt gebruik gemaakt van vers of gedroogd materiaal. Giet er kokend water over en je krijgt een overheerlijk en gezond drankje!

 • Maté

  Maté wordt getrokken van de groene blaadjes van de Zuid-Amerikaanse palm. Maté ondersteunt de afslanking en is erg heilzaam door het hoge gehalte aan polyfenolen. Bevat weinig cafeïne en veel vit C wat maté maakt tot een gezonde en vitaliserende drank

 • Een actieve en gezonde levenswijze...

  Afhankelijk van welke thee je kiest, kun je ook genieten van de heilzame werking van thee. Sommige thees hebben een rustgevende werking, anderen geven je dan weer extra energie en verhogen je concentratievermogen. Antioxidant Thees stimuleren het immuunsysteem. We hebben ook thees die het lichaam reinigen of thees met een afslankende werking. 

 • Ayurvedische Thee

  Ayurvedische thees zijn thees die hun verklarende werking terug vinden in de Ayurvedische gezondheidsleer. 


 

 

 


 


Blijf ook op de hoogte
van onze activiteiten via
facebook!